ثبتی نو معتبرترین موسسه ثبتی با 10 سال افتخار خدمتگزاری شما
انحلال شرکت

انحلال شرکت

انحلال شرکت چیست؟ آموزش مراحل ثبت درخواست منحل شدن شرکت در وب سایت اداره ثبت شرکتها با لیست مالیات و هزینه انحلال شرکتها

مدت زمان: 14 روز کاری

مدارک: اوراق ثبتی شرکت

هزینه ها: 900 هزار تومان

مرجع: اداره ثبت شرکتها

فهرست عناوین
نویسنده: احسان معظمی تاریخ انتشار: 29 اسفند 1401 بروزرسانی: 23 آذر 1402

انحلال شرکت چیست؟ هزینه ها، مالیات و نحوه انحلال شرکت؛ به دلایل زیادی ممکن است شما تصمیم به انحلال شرکت به اجبار یا اختیار بگیرید. حتما برایتان سوالات زیادی در این زمینه وجود دارد. سوالاتی مانند نحوه و هزینه انحلال شرکت و پس از منحل شدن شرکت چه باید کرد؟ شرایط انحلال آن چیست؟

اگر به دنبال پاسخ این سوالات هستید و راهی قانونی و بی دردسر برای رها شدن از شرکتی که با آن فعالتی ندارید هستید این مطلب را با دقت تا پایان مطالعه کنید.

انحلال شرکت

انحلال شرکت چیست؟

همان طور که از نام کلمه انحلال بر می آید، این یعنی عدم فعالیت آن و در واقع تعطیل شدن آن.

هنگامی که شرکت منحل می شود، بر اساس قانون تجارت، افراد مسئول در شرکت موظفند این موضوع را به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری اطلاع دهند. انحلال شرکت توسط مراجع مربوطه به صورت رسمی اطلاع رسانی می شود و به این فرآیند منحل کردن شرکتها می گوییم.

هنگامی که شما و شرکا با یک دیگر اقدام به ثبت شرکت می کنید، یک شخصیت حقوقی را به وجود آورده اید که همان شرکت شماست. در صورتی که بنا به دلایل مختلف اختیاری یا اجباری، مجبور به منحل کردن شرکتهای خود شوید، موضوع باید به طور رسمی اطلاع رسانی شود. این کار برای تمامی شرکت های مسئولیت محدود، سهامی خاص، تضامنی، تعاونی و... باید اطلاع رسانی شود.

انحلال شرکت چگونه انجام می شود؟

انحلال شرکت ها می تواند از 3 طریق زیر صورت گیرد:

  1. مراجعه به مسئولین قضایی با حکم دادگاه
  2. توسط مراجع مسئول در زمینه ثبت و انحلال و کلیه امور مربوط به شرکت ها
  3. از طریق صدور حکم ورشکستگی برای شرکت

دو نکته که باید بدانید:

  • برای شرکت های خارجی و شعب آن ها در ایران و هم چنین برای شرکت های تعاونی، انحلال توسط دستگاه های مربوطه که در این زمینه تصمیم گیرنده هستند، انجام می شود.
  • برای انواع شرکت های تجاری، شکل انحلال کیفیت آن و حد نصاب متفاوت خواهد بود.
برای مشاوره تلفنی همین الآن تماس بگیرید 021-68251111

برای انحلال شرکت چه کاری انجام دهم؟

شما برای انجام این کار 2 راه پیش رو دارید.

1- راه اول این است که خودتان تمامی مراحل را پیگیری کنید. پس از پشت سر گذاشتن مراحل اداری که وقت گیر و پر از فراز و نشیب هستند، انحلال شرکت شما به انجام می رسد. حقیقت این است که در صورتی که دانش و تجربه کافی در این زمینه نداشته باشید، ممکن است روند این کار برایتان با اتلاف هزینه، زمان و انرژی همراه باشد.

2- راه دوم این است که انجام منحل کردن را به کارشناسان ما در ثبتی نو بسپارید. ما هر روزه ده ها پرونده ثبتی، انحلال و... را به سرانجام می رسانیم. آشنایی با قوانین و تجربه زیاد در این زمینه باعث می شود که در اسرع وقت و بدون صرف هزینه اضافه، کارهای منحل کردن شرکت خود را انجام دهیم.

هزینه انحلال شرکت

دلایلی که باعث انحلال شرکت می شود

همان طور که شرکا با یک دیگر تصمیم به راه اندازی شرکت می گیرند، آن ها می توانند تصمیم به انحلال آن هم بگیرند. البته ممکن است اتفاقات دیگری هم باعث آن شود. قانون تجارت موارد زیر را معرفی می کند:

انحلال بر اساس تصمیم شرکاء

در صورتی که تمامی شرکا بخواهند که شرکت منحل شود این کار انجام خواهد شد. انحلال را از طریق تغییر در اساسنامه و تقلیل مدت فعالیت شرکت هم می توان انجام داد. در صورتی که یکی از شرکا بخواهد شرکت منحل شود، باز هم این اتفاق می افتد.

اما با این تفاوت که قانون با وضع محدودیت هایی جلوی سوء استفاده افراد از این اختیار را گرفته است. مثلا در اساسنامه می توان ذکر کرد که شرکا به تنهایی حق منحل کردن شرکت را ندارند.

انحلال به دلیل از بین رفتن یکی از عناصر شرکت

مثلا برای تشکیل شرکت به حداقل دو نفر احتیاج است. در صورتی که یکی از شرکا میدان را ترک کند، شرکت نمی تواند با یک نفر باقیمانده سرپا بماند و در نتیجه منحل خواهد شد. هم چنین حذف نوع شرکت توسط قانون، انتفای موضوع شرکت، انقضای مدت شرکت و ورشکستگی شرکت هم از دلایلی است که منجر به این نوع از انحلال می شود.

انحلال با دلایل موجه

در این نوع انحلال هم یکی از شرکا می تواند شرکت را منحل کند البته این یک اختیار قانونی است در نتیجه این حق باید توسط دادگاه تعیین شود و با در نظر گرفتن موارد مد نظر قانونی، اعمال گردد. مثلا وقتی قسمت عمده ای از فعالیت شرکت به صورت غیر قانونی صورت می گیرد، این شکل از انحلال می تواند روی دهد.

انحلال به دلیل وضعیت خاص یکی از شرکاء

دلایلی وجود دارد که می تواند باعث این انحلال شود. این دلایل عبارتند از : فوت و حجر شریک، ناتوانی شریک برای پرداخت دیون شخصی و...

نحوه انحلال شرکت اینترنتی

برای انحلال شرکت، تصمیم گیرنده کیست؟

برای اکثر شرکت های تجاری، انحلال شرکت در انحصار مجمع عمومی فوق العاده است. در صورتی که اکثر افراد شرکت کننده در این مجمع رای به انحلال بدهند، این کار انجام خواهد شد.

برای ثبت انحلال شرکت چقدر زمان دارم؟

پاسخ به این سوال بسته به نوع شرکت متفاوت است. در مورد شرکت سهامی خاص، محدودیت زمانی وجود دارد. به این شکل که بایستی ظرف مدت 5 روز، مرجع ثبت شرکت را از این موضوع مطلع نمایید.

روند کار به این صورت است که براساس ماده 209 لایحه اصلاح قانون تجارت، شما باید این کار را همراه با اطلاعاتی نظیر اسامی مدیران تصفیه شرکت و نشانی آن ها، حداکثر در طی 5 روز به مرجع مربوطه اعلام نمایید.

انحلال برای این که عموم مردم از آن اطلاع یابند، در روزنامه رسمی و پرداخت روزنامه کثیرالانتشار، آگهی می شود.

اما برای دیگر شرکت ها مانند شرکت مسئولیت محدود، شرکت تعاونی، شرکت تضامنی، شرکت نسبی، شرکت مختلط سهامی و نیز غیر سهامی، محدودیتی برای این مورد نداریم.

مراحل انحلال شرکت

  1. در اولین قدم، مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شده و برای انحلال شرکت تصمیم می گیرد.
  2. مجمع پس از این که تصمیم به انحلال شرکت گرفت باید مدیر تصفیه را مشخص نماید.

بهتر است بدانید :

هنگامی که مدیر تصفیه انتخاب می شود، اعضاء و هیات مدیره دیگر اختیار و وظیفه ای در شرکت ندارند. مدیر تصفیه به عنوان نماینده شرکت برای انجام امور مربوطه، انتخاب می گردد.

  • صورتجلسه مجمع عمومی باید اماده شود و توسط مدیر تصفیه، شرکاء و سهامداران امضا گردد.  صورتجلسه را به همراه مدارک لازم  از طریق پست پیشتاز، به اداره ثبت شرکت ها ارسال نمایید.
  • کارشناس مربوطه پرونده شما را بررسی می کند، در صورتی که منع قانونی وجود نداشته باشد و مدارک کامل باشد. مسئول مربوطه اقدام به انحلال می نماید. سامانه اداره ثبت شرکت ها به شما اعلام می کند که باید به صورت حضوری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید.
  • شما باید هزینه های لازم را پرداخت کنید و دفاتر مربوطه را امضا نمایید. در پایان مدارک تان به شما تحویل داده خواهد شد. برای انجام اقدامات گفته شده، مدیر تصفیه یا وکیل دادگشتری می تواند به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نموده و امور را پیگیری نماید.
  • در این مرحله، باید به اطلاع عموم برسد. این کار از طریق درج آگهی در روزنامه های رسمی و کثیرالانتشار انجام می گردد.
  • در این گام مدیر تصفیه اقدامات لازم را انجام می دهد. از جمله کارهایی که بر عهده اوست می توان به تصفیه کلیه امور، پرداخت قرض ها و وصول مطالبات شرکت اشاره کرد. مدیر تعیین شده، در واقع نماینده شرکت برای انجام کلیه امور مربوطه می باشد.
  • پس از این که شرکت منحل می شود بایستی در تمامی اوراق، آگهی ها و خلاصه هر جایی که نام شرکت می آید، پس از نام شرکت،  عبارت " در حال تصفیه " قید گردد.

آثار قانونی انحلال شرکت

بر اساس قانون تجارت، هنگامی که شرکت را منحل می کنید شرایطی پیش می آید که برخی از مهم ترین ان ها عبارت است از:

  • نام و اقامتگاه شرکت حفظ خواهد شد.
  • دارایی های مربوط به شرکت، در مالکیت آن باقی می ماند.
  • در صورتی که شرکت به دلیل ورشکستگی منحل نشده است، می توانید در زمان تصفیه از دادگاه درخواست کنید تا حکم ورشکستگی شرکت صادر نماید.
  • اداره تصفیه یا مدیر تصفیه می تواند برای پرداخت بدهی های شرکت، معاملات جدیدی در پیش گیرد و قراردادهایی ببندد. این معاملات کاملا قانونی خواهند بود.
  • پس از این که شرکت منحل شود نمی توانید آن را از نوعی به نوع دیگر تبدیل کنید. در واقع شخصیت حقوقی با همان نوعی که قبلا بوده باقی می ماند و امکان تبدیل وجود نخواهد داشت.
موارد انحلال شرکت

چه مدارکی برای ثبت انحلال شرکت نیازاست؟

بسته به این که شرکت از چه نوعی است، شما به ارائه مدارک متفاوتی احتیاج دارید. در ادامه مدارک لازم برای تعدادی از شرکت ها را بررسی می کنیم.

مدارک لازم برای ثبت انحلال شرکت با مسئولیت محدود

  • همه شرکاء و مدیر تصفیه، باید کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی را ارائه نمایند.
  • روزنامه رسمی که مربوط به مراحل ثبت شرکت و نیز آخرین تغییرات شرکت است، باید ارائه گردد.
  • وجود اصل صورتجلسه مجمع عمومی که شرکا و مدیر تصفیه ان را امضا نموده اند، ضروری است.
  • در صورتی که وکیل امور مربوط به انحلال را انجام می دهد، ارائه وکالتنامه لازم است.
  • اگر تمامی شرکا در مجمع عمومی فوق العاده حضور نداشته اند و این جلسه با اکثریت شرکا برگزار شده است. باید اصل روزنامه کثیرالانتشاری که نشان دهنده رعایت تشریفات دعوت از مجمع عمومی فوق العاده می باشد، ارائه گردد.

مدارک لازم برای ثبت انحلال شرکت سهامی خاص

  • روزنامه رسمی که مربوط به ثبت شرکت و ثبت آخرین تغییرات است را باید ارائه دهید.
  • برای همه سهامداران، بازرسان و مدیر تصفیه لازم است که کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی را ارائه دهید.
  • اصل صورتجلسه مجمع عمومی را باید تمامی سهامداران، بازرسین و مدیر تصفیه امضاء نمایند و تحویل داده شود.
  • در صورتی که وکیل امور مربوطه را پیگیری می نماید ارائه وکالتنامه ضروری است.
  • در صورتی که همه سهامداران در مجمع عمومی حضور نداشته اند و جلسه با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده است. باید اصل روزنامه کثیرالانتشاری که نشان دهنده رعایت تشریفات دعوت از مجمع می باشد را تحویل دهید.

مدارک لازم برای ثبت انحلال شرکت تضامنی

  • برای همه شرکاء و مدیر تصفیه باید کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی ارائه گردد.
  • ارائه روزنامه رسمی مربوط به مراحل ثبت شرکت و نیز آخرین تغییرات ضروری است.
  • صورتجلسه مجمع عمومی باید به امضای شرکاء و مدیر تصفیه برسد و اصل آن ارائه گردد.
  • در صورتی که وکیل دادگستری امور مربوط را انجام می دهد ارائه وکالتنامه ضروری است.
  • در صورتی که تمامی شرکاء در مجمع عمومی فوق العاده حضور نداشته و جلسه با حضور اکثریت آن ها برگزار شده است باید اصل روزنامه کثیرالانتشاری که تشریفات دعوت را در آن چاپ کرده اید، ارائه شود.

مدارک لازم برای ثبت انحلال موسسه غیر تجاری

  • برای همه شرکاء و مدیر تصفیه، ارائه کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی الزامی است.
  • روزنامه رسمی که در آن مرحله ثبت شرکت و آخرین تغییرات آن ذکر شده است باید ارائه گردد.
  • صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده باید به امضای شرکاء و مدیر تصفیه برسد، سپس اصل آن ارائه گردد.
  • در صورتی که وکیل امور مربوط را پیگیری می نماید باید وکالتنامه ارائه دهد.
  • اگر تمامی شرکاء در مجمع عمومی حضورنداشته اند و این جلسه با حضور اکثریت شرکاء تشکیل شده است باید اصل روزنامه کثیرالانتشاری که نشان دهنده رعایت تشریفات دعوت است را ارائه نمایید.

برای انحلال شرکت به کجا مراجعه کنیم؟

منحل کردن شرکت هم همانند دیگر امور اداری فراز و نشیب های خاص خودش را دارد. در صورتی که با قانون آشنا نباشید و امور مربوطه قبل و بعد از انحلال را به خوبی انجام دهید. ممکن است با تبعات قانونی آن مواجه شوید. علاوه بر آن بی تجربگی و عدم دانش کافی باعث خواهد شد در این مسیر، متحمل دردسرهایی شوید.

کارشناسان ما در ثبتی نو با دانش به روز و تجربه بالا در کلیه امور ثبتی و موارد مربوط به آن، به راحتی این امور را برای شما انجام می دهند تا دغدغه ان ها را نداشته باشید.

سوالات متداول انحلال شرکت

سوالات متداول

چگونه یک شرکت را منحل کنیم؟

فرآیند انحلال شرکت به این صورت است که تمام اعضای شرکت باید طی یک جلسه این مورد را تایید و صوتجلسه را به اداره ثبت ارسال نمایند. حتما برای انحلال شرکت خود با مشاوران مجرب مشورت بگیرید که دچار مشکلات مالیاتی بعد از منحل کردن شرکتتان نشوید.

مدت زمان و هزینه انحلال شرکت در سال 1402 چقدر است؟

شما برای این کار باید حدود 10 الی 14 روز کاری زمان در نظر بگیرید. هزینه صفر تا صد انحلال شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص قدری متفاوت است، انحلال شرکت مسئولیت محدود یک میلیون تومان شرکت سهامی یک میلیون تومان است.

دستورالعمل انحلال شرکت چیست؟

دستورالعمل انحلال شرکت به این معنی است که زمانی که شرکت باید ببینیم به صورت اجباری باید منحل شود یا اختیاری، به این فرآیند اجباری و یا اختیاری بودن انحلال دستورالعمل درخواست انحلال شرکت گفته می شود.

آیا مدیر تصفیه باید از اعضای هیئت مدیره شرکت باشد؟

خیر در برخی موارد شما می توانید شخص دیگری را به عنوان مدیر تصفیه معرفی کنید و کلیه فرآیند مالی بعد از انحلال را به این شخص بسپارید.

تکلیف بدهی مالیاتی شرکت بعد انحلال چه می شود؟

تمام بدهی های قانونی یک شرکت بعد از انحلال به عهده شخصی که برای تصفیه معرفی می شود، می باشد. پس با انحلال شرکت کلیه بدهی ها به قوت خود باقی خواهند ماند.

4.5/5 - (2 نفر رای داده اند)

احسان معظمی (نویسنده ارشد)

من تمام تجربیات خودم رو در زمینه خدمات امور ثبتی در این مقالات برای شما به اشتراک گذاشتم و امیدوارم تونسته باشم به افزایش علم و سواد ثبتی شما همراهان عزیز کمک کرده باشم.

ارسال نظر
درحال ارسال پاسخ به :
X
فاطمه مهرآذر
۲۶ مهر ۱۴۰۲

سلام. کمتر از دو ماه هست که شرکت سهامی خاص ثبت کردیم و حق تمبر پرداخت نشده و تا گام سوم در اداره مالیات پروندمون پیش رفته و حالا تصمیم به منحل گرفتیم. میخواستم بدونم کد اقتصادی برای شرکت صادر شده؟ و اینکه باید کد اقتصادی گرفته بشه و بعد منحل بشه یا بدون مشکل در دارایی امکان منحل هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

مریم انصاری
۲۹ مهر ۱۴۰۲

با سلام.
انحلال شرکتتون تداخلی با مراحل کداقتصادی ندارد و میتوانید برای انحلال اقدام کنید.

بهزاد
۱۵ تیر ۱۴۰۲

درود بر شما
ما در سال 96 یک موسسه غیر تجاری ثبت کردیم و پرونده مالیاتی هم تشکیل دادیم ولی موسسه هیچ فعالیتی نداشت و در سال 1401 موسسه رو منحل کردیم و در ثبت شرکت ها هم ثبت شد آیا باید در اداره مالیات کار خاصی انجام بدیم؟

علی زارع
۲۱ شهریور ۱۴۰۲

چنانچه شرکتی ثبت شده باشد در استعلام بینه تامین اجتماعی تاثیر دارد؟

مریم انصاری
۱۷ تیر ۱۴۰۲

با سلام.
به اداره دارایی اعلام انحلال کنید و برای ثبت شرکتها صورتجلسه ختم تصفیه تنظیم کنید.

مرتضی
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر
میخساتم ببینم بعد از انحلال و تصفیه شرکت وکالتنامه فروش بلاعزل شرکت همچنان به قوت خودشون باقی هستن یا نه باطل میشن و موکلین باید از طریق مراجع قضایی پیگیر وکالتشون باشن .

مریم انصاری
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

با سلام.
اگر وکالت بابت شرکت باشه و شرکت تصفیه زده باشد،دیگه اون وکالت باطل شده به حساب می آید.

سیاحمدخاتمی
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

باسلام
شرکت نمایندگی کشتیرانی داشتیم که به تضمیم شرکا درسال 97 منحل گردیده آیا الان میشه دوباره شرکت را راه اندازی کرد ؟
یا باتوجه به این که بنده مدیر عامل بودم خارج از سهام میتوانم شرکتی مشابه بنام خودم تاسیس کنم ؟

مریم انصاری
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

با سلام.
شرکتی که منحل شده را دیگه نمیتوان احیا کرد،برای ثبت جدید میتوانید اقدام کنید.

محمد
۲۴ فروردین ۱۴۰۲

با سلام
برای انحلال دو تا سوال داشتم
1 اینکه فرم اظهارنامه انحلال رو گفتن بایستی در سربرگ چاپ کرد و فونت فرمی که دارایی ارائه کرده نستعلیق هست و خیلی درشته در سربرگ جا نمی شه، می تونم خودم تایپش کنم اون فرم رو؟
2 اینکه پس از تاریخ انحلال تا چه تایمی باید این اظهارنامه رو به دارایی ارائه کرد؟
با تشکر

مریم انصاری
۲۶ فروردین ۱۴۰۲

با سلام.
بعد از انجام انحلال،آگهی و روزنامه انحلال را ظرف مدت زمان یک ماه به دارایی ارائه دهید.

مجیدبابایی
۲۲ فروردین ۱۴۰۲

آیا بعد از انحلال شرکت و در تسویه بودن میشود اعلام ور شکستگی کرد و از آن بابت اعسار در بدهی ها استفاده کرد .

مریم انصاری
۲۲ فروردین ۱۴۰۲

با سلام.
خیر

مجید
۲۱ اسفند ۱۴۰۱

شرکتی که فعالیتی نداشته وانحلال زده و در حال تسویه است هم لازم است پلمپ دفاتر رو انجام دهد اگه لازم است تا کی باید انجام شود.

مریم انصاری
۲۳ اسفند ۱۴۰۱

با سلام.
خیر نیازی نیست.

دنیا نظری
۰۳ اسفند ۱۴۰۱

سلام شرکت تاسیس کردیم ولی فعالیت انحام ندادیم بعد انحلال انجام دادیم ولی ختم تصفیه انجام ندادیم در حال انجام هستیم، آیا کار دیگری هم باید انجام بدهیم ؟

مریم انصاری
۰۶ اسفند ۱۴۰۱

با سلام.
کل کار رو انجام دادید، نیازی به کار دیگه ای نیست.

حسين عليپور
۲۸ تیر ۱۴۰۱

سلام
ما يك شركت تعاوني داريم كه اعضاء آن 7 نفر است و كليه دارائيهاي اين شركت متعلق به يك نفر و بقيه اعضاء آن كه جملگي از اقوام درجه يك ميباشد ، فقط از نظر تشريفات تشكيل تعاوني به عنوان عضو معرفي شده اند ، هيچيك از اعضاء در اداره و تصميمات شركت نقشي ندارند و هيچ ادعايي نيز در خصوص اموال شركت ندارند . آخرين مجمع در خصوص تغييرات اعضاء هيئت مديره شركت در سال 1395 صورت گرفته و تا سال 1398 به مدت سه سال معتبر بوده و ديگر مجمعي برگزار نشده است . حال با توجه به مشكلات برگزاري مجامع و تائيد صورتهاي مالي توسط اداره تعاون و دردسرهايكه اداره تعاون براي شركت ايجاد ميكند ، آيا امكان تغيير نوع شخصيت حقوقي از تعاوني به شركتي ديگر وجود دارد ؟ روشهائيكه امكان خروج از شخصيت تعاوني بدون انحلال چيست ؟ بهترين راهكار كدام است ؟
09125261913

میرمسعودحسینی
۲۸ تیر ۱۴۰۱

با درود
در سال 89 با شراکت مادرم یک شرکت مسئولیت محدود ثبت کردم. مادر در سال 95 فوت کرد و چون شرکت فعالیتی نداشت درخواست انحلال دادم که شماره پیگیری آن در سایت سازمان ثبت موجود است . با اینحال درخواست قبول نشد با این پیام که “جهت انحلال امضاي هر دو شريك الزامي است”
با توجه با اینکه شرکت در این مدت هیچگونه فعالیتی نداشته چه باید کرد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

مریم انصاری
۰۱ بهمن ۱۴۰۱

باسلام.
برای انحلال در صورتی که کسی فوت میکند باید اول انحثار وراثت انجام شود و بعد انحلال صورت گیرد.

حسین
۰۵ بهمن ۱۴۰۰

سلام – شرکت سهامی خاص داشتیم که چند سال هست هیچ فعالیتی نداشتیم و منحل نشده است . اخیرا پیامکهایی از طرف اداره ثبت شرکتها می آید که هر چه سریعتر مراجعه کنیم برای انحلال شرکت . اگر نخواهیم شرکت را منحل کنیم چه مشکلی ممکن است پیش بیاید ؟ آیا جریمه ای دارد ؟ ممنون از راهنمایی شما

sabtino
۰۶ بهمن ۱۴۰۰

سلام و درود
اون پیامک ها از طرف اداره ثبت نیست از طرف شرکتهای خصوصی میاد برای شما، اما در خصوص انحلال شما تا 5 سال می تونید اظهارنامه عدم فعالیت ارسال کنید و بگید شرکت ما فعالیتی نداره بعد از اون دیگه باید مشخص کنید تکلیفش رو.

نسترن نسترنی
۳۰ آبان ۱۴۰۰

سلام من موسسه حقوقی وداوری به ثبت رسونده ام ولی تا کنون هیچ فعالیتی نداشته ام ولی چون در یک شغل دیگری فعالیت دارم گفته اند که باید موسسه را منحل کنم چه کار باید کنم که این موسسه رو از دست ندم وآیا میشه آن را بصورت موقت منحل کرد تا در صورت نیاز بتوان آن را ابقا نمود?

sabtino
۳۰ آبان ۱۴۰۰

سلام و درود
شما حداکثر تا 5 سال می تونید عدم فعالیت برای موسسه اعلام کنید اما بعد از اون باید تکلیفش رو مشخص کنید یا شروع به فعالیت بکنید یا منحل کنید، پس اگر تو بازه 5 ساله هستید یا منحل کنید یا به طریقی اعلام فعالیت کنید که موسسه رو نگه دارید.

میربقراعی
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

سلام من سهامدار یک شرکت هستم و میخواهیم که شرکت انحلال بزنیم ولی مدیر تصفیه نداریم چون دونفر از سهامداران همه پولارو گرفتن و به مردم بدهکار هستن فراری هستن اونا باید جوابگو همه بدهیای شرکت باشن که اصلا نیستن و جواب نمیدن میشه انحلال زد

sabtino
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

سلام و درود
بستگی به میزان سهام اون اشخاص داره، اول باید آگهی دعوت زده بشه در صورتی که نیومدن باید اقدام قضایی انجام بدین.

هادی صبوری فرد
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

من یک شرکتی دارم که میخوام اونا منحل کنم به دلیل بدهی و مشکلات مالی و شرایط اقتصادی کشور البته بدهی به کسی ندارم چون دستگاههای شرکت را فروختیم و بدهی نداریم چیکار باید بکنم

sabtino
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

سلام و درود
مشکلی نداره شما درخواست انحلال میزنید و یک نفر رو به عنوان مدیر تصفیه معرفی می کنید ، برای انجام انحلال شرکت می تونید با همکاران ما در تماس باشید.

م سلیمانی
۳۰ فروردین ۱۴۰۰

سلام و وقت بخیر. شرکت ما از بدو تأسیس در سال 86 تا کنون فعالیت نداشته و از طرف سازمان مالیات براساس تبصره 4 ماده 186، غیر فعال معرفی شده به سازمان ثبت و به همین دلیل ثبت تغییرات در سامانه ثبت، مسدود شده. از طرفی قصد انحلال شرکت را داریم ولی مالیات گفته برای رفع سو اثر ماده 186، باید اقامتگاه قانونی اعلام کنید در حالی که اصلا دیگه شرکتی وجود ندارد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که آیا می تونید کمک کنید برای انحلال با این شرایط؟

sabtino
۳۰ فروردین ۱۴۰۰

سلام و دورد
بله راه حلی برای این موضوع وجود داره، لطفا با شماره های شرکت تماس بگیرید همکاران ما راهنماییتون می کنن، یا شماره همراه تون رو اعلام کنید تماس گرفته بشه خدمتتون.

زهرا داود آبادی
۱۴ فروردین ۱۴۰۰

سلام روزتون بخیر، جسارتا سئوالی داشتم مبنی بر اینکه یک شرکت سهامی خاص در چه صورتی مجبور به انحلال شرکت خود میشود

میررحیمی
۰۹ فروردین ۱۴۰۰

سلام روز خوش
من یک شرکت تازه تاسیس رو میخوام منحل کنم میخواستم ببینم برای انحلال شرکت تازه تاسیس هم باید یک نفر مدیر تصفیه معرفی بشه؟

sabtino
۱۱ فروردین ۱۴۰۰

سلام و درود
بله حتی اگه یک روز هم از زمان تاسیس شرکت شما گذشته باشه باز هم شرایط انحلال شرکت برای شما با شرکت های قدیمی یکسان هستش

مشاهده نظرات بیشتر
Call Now Button