ثبتی نو معتبرترین موسسه ثبتی با 10 سال افتخار خدمتگزاری شما
پلمپ دفاتر

پلمپ دفاتر

پلمپ دفاتر قانونی شرکت چیست؟ مراحل پلمپ دفاتر قانونی چیست و برای پیگیری آن چه کاری باید انجام داد؟ روش های پرداخت هزینه پلمپ

مدت زمان: 10 روز کاری

مدارک: آگهی ثبتی و کارت ملی

هزینه: بستگی به تعداد برگ دارد

مرجع صدور: اداره ثبت شرکتها

فهرست عناوین
نویسنده: احسان معظمی تاریخ انتشار: 24 دی 1401 بروزرسانی: 20 دی 1402

پلمپ دفاتر تجاری یکی از مهم ترین بخش مالی مالیاتی یک شرکت می باشد. حتما تا به حال عبارت پلمپ دفاتر به گوش تان خورده است و در صورتی که در قالب شرکت، موسسه یا ... فعالیت می کنید حتما با پلمپ دفاتر سر و کار داشته اید. اگر قصد دارید خودتان انجام دهید این مطلب را تا پایان بخوانید، در غیر اینصورت می توانید با کمترین قیمت این کار را به ما بسپارید.

پلمپ دفاتر

 شما می دانید پلمپ دفاتر چیست؟ آیا می دانید راه های پلمپ دفاتر در سال 1402 چیست؟ مراحل پلمپ دفاتر را می دانید؟ برای این که بتوانید مراحل پلمپ دفاتر را به درستی انجام دهید باید اطلاعات کاملی در این مورد داشته باشید. قصد داریم این اطلاعات را در اختیار شما بگذاریم.

پلمپ دفاتر تجاری

تمامی شرکت ها، سازمان ها، موسسات، تجار و... که موظف به پرداخت مالیات هستند بایستی کلیه نقل و انتقال ها و فعالیت های مالی خود را در محل مشخصی ثبت نمایند.

قانون برای این منظور دفاتر پلمپ را در نظر گرفته است. افراد موظف اند دفاتر پلمپ را از سازمان امور مالیاتی تحویل بگیرند و از آن ها استفاده نمایند.

دفاتری که گفتیم به عنوان دفاتر قانونی و دفاتر تجاری هم شناخته می شوند. این دفاتر همان طور که گفتیم برای مشخص کردن فعالیت های مالی شما می باشد و تجار و شرکت ها اجبارا باید این دفاتر را پر نمایند. این دفاتر بر اساس کاربرد به صورت 50 - 100 و 150 برگی ارائه می شوند.

تمامی شرکت ها باید کارکردشان را با تکمیل این دفاتر اعلام نمایند. در صورتی که این کار را انجام ندهید، شرکت علی الراس خواهد شد که هزینه های اضافی برایتان به بار می آورد. حتی در صورتی که شرکت شما فعالیتی ندارد باز هم برای مشخص کردن عملکرد مالی تان باید این دفاتر را تکمیل کنید. در این شرایط دفاتر به صورت خالی تحویل داده می شود.

دلیل این که به این دفاتر می گوییم دفاتر پلمپ، این است که تمامی صفحات آن ها در اداره مالیات و ثبت شرکت پلمپ می شود.

شما می توانید برای دریافت مشاوره در مورد چگونگی تکمیل دفاتر پلمپ با کارشناسان ما در ثبتی نو تماس بگیرید.

فرم درخواست پلمپ دفاتر

  • با تشکر از حسن انتخاب شما، به منظور تسریع در فرآیند درخواست دفاتر پلمپ شما، در صورتی که زمان کافی برای تماس با همکاران ما را ندارید می تواندید فرم زیر را تکمیل کرده تا در کوتاه ترین زمان همکاران ما با شما تماس گرفته و تنها طی چند روز کاری دفاتر مالی شما را به دستتان برسانند.
  • لطفاً یک مقدار بین 50 و 150 را وارد نمایید .

دفاتر تجاری و دفاتر قانونی تفاوتی دارند؟

گاهی دیده می شود که برخی افراد میان پلمپ دفاتر اداری و پلمپ دفاتر قانونی تفاوت هایی قائل می شوند و به اشتباه این دو را به عنوان ماهیت های جداگانه ای می پندارند. اما هر دوی این عبارات به یک معناست و تفاوتی ندارد.

دفاتر قانونی چه هستند؟

دفاتر قانونی که به آن دفاتر تجاری هم می گویند برای کاربردهای مخصوص مالی و مالیاتی استفاده می شوند. برای انجام امور مربوط به پلمپ دفاتر و نوشتن دفاتر قانونی حتما از کارشناسان حسابداری و مالی باید کمک بگیرید.

دفاتر قانونی به دو گروه دفاتر رسمی و دفاتر غیر رسمی تقسیم می شوند که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.

دفاتر رسمی چه هستند؟

بر اساس قانون تجارت، 4 نوع دفاتر قانونی رسمی وجود دارد که عبارتند از:

  • دفاتر رسمی روزنامه
  • دفاتر رسمی کل
  • دفاتر رسمی دارایی
  • دفاتر رسمی کپیه

1) دفاتر رسمی روزنامه:

از میان دفاتر رسمی قانونی، دفتر روزنامه بسیار مهم است. برای پلمپ دفاتر با این دفتر سر و کار داریم. تمامی تجار، شرکت ها و... باید تمامی امور مربوط به به بستانکاری، بدهکاری، معملات تجاری، ظهر نویسی، اسناد معاملات و... را در این دفتر وارد نماید.

تمامی مبالغی که برای مخارج شخصی برداشت می شود و امور واردات و صادرات هم باید در این دفتر ذکر شود.

دفتر روزنامه خودش به دو گروه تقسیم می شود: دفتر روزنامه عمومی و دفتر روزنامه اختصاصی.

دفتر روزنامه عمومی:

در این دفتر، شرکت ها و نیز تجار کلیه معاملات مالی و دیگر موارد مربوطه را باید به ثبت برسانند. ثبت دقیق اطلاعات مهم است و باید به آن توجه کنید.

دفتر روزنامه اختصاصی:

دفتر اختصاصی به دفتری می گوییم که بر اساس نوع معامله ها و به تفکیک، مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال می توان برای عملیات مالی خرید از یک دفتر استفاده کرد و برای عملیات مربوط به فروش از دفتری دیگر. برای پرداخت های نقدی، پرداخت های غیر نقدی و... هم از دفاتر جداگانه استفاده می شود.

2) دفاتر رسمی کل

دفتر کل از جمله دفاتری است که برای پلمپ دفاتر تجاری از آن استفاده می شود. دفتر کل دفتری است که همه عملیات مالی که در دفتر روزنامه ثبت شده به آن منتقل می شود. خاصیتی که دفتر کل دارد این است که بر اساس نحوه نگارش آن می توان، صورت های مالی و نیز مانده حساب را از آن به دست آورد.

در دفتر کل به ازای هر حساب، یک صفحه وجود دارد. هر تاجر باید حداقل هفته ای یک بار معامله های خود را در دفتر روزنامه بررسی کرده، نوع معامله را مشخص کند و سپس در صفحه مخصوص در دفتر کل وارد نماید.

3) دفتر رسمی دارایی

تجار باید هر ساله لیست کاملی از انواع دارایی های خود، بدهکاری ها و مطالبات یک ساله را در این دفتر وارد نمایند. اطلاعات باید به صورت ریز به ریز و کاملا دقیق و به ترتیب وارد شود و سپس توسط شخص امضا گردد. تکمیل دفتر رسمی دارایی حداکثر تا پانزدهم فروردین سال بعد باید انجام شود.

نکته : در حال حاضر در هنگام پلمپ دفاتر تجاری، از دفتر دارایی استفاده نمی شود.

4) دفتر رسمی کپیه :

تجار تمامی صورتحساب ها، مخابره ها، مرسوله ها و... را باید در این دفتر وارد نمایند. تاریخ امور هم مهم است و باید به درستی وارد شود. اسناد تمامی موارد گفته شده باید به ترتیب و بر اساس تاریخ ورود مرتب شده ودر لفاف و جلدهای مخصوص نگه داری گردد.

نکته ای که باید بدانید این است که هنگام اخذ پلمپ دفاتر قانونی، تنها دفتر کل و دفتر روزنامه مورد نیاز است و دفتر کپیه هم مانند دفتر دارایی مرسوم نیست.

پلمپ دفاتر قانونی

دفاتر غیر رسمی شامل چه مواردی هستند؟

از جمله دفاتر قانونی، دفتر معین است که غیر رسمی می باشد. از این دفتر برای جدا کردن حساب های دفتر کل در صورت لزوم استفاده می شود.

انواع دفتر معین کدام است؟

  • دفتر معین مخصوص بدهکاران
  • دفتر معین مخصوص بستانکاران
  • دفتر معین برای اموال

مواقعی هست که نمی توان اطلاعات مشخص حساب ها را از دفتر کل پیدا کرد. در این موارد این حساب ها را در دفاتر معین می نویسیم.

مراحل پلمپ دفاتر

برای پلمپ دفاتر تجاری باید به سامانه اداره ثبت شرکت ها یعنی http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه کنید. کار شما در قسمت پلمپ دفاتر تجاری انجام می گردد. در صورتی که شخص متقاضی، شخصی حقوقی باشد که به عنوان مثال در قالب یک شرکت فعالیت می کند باید بخش مربوط به شخص حقوقی را انتخاب کنید.

اطلاعاتی که برای شخص حقوقی باید وارد نمایید شامل شناسه ملی، تابعیت، کد پستی و شماره تلفن ثابت و همراه است. پس از این تمامی اطلاعیه هایی که در قالب پیامک ارسال می شوند، به شماره همراهی که در این قسمت وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

فیلدهای مربوط به قسمت شروع سال مالی و شروع ماه مالی را تکمیل نمایید. سال، ماه و روز مالی را باید بر اساس آن چه در اساسنامه شخصیت حقوقی مشخص شده تکمیل نمایید. سامانه به طور اتوماتیک پایان سال مالی را تعیین می کند.

در مرحله بعد باید اطلاعات آدرس مربوطه برای دریافت دفاتر پلمپ شده را وارد نمایید.

برای پلمپ دفاتر چه آدرسی باید بزنیم؟

دفاتر پس از این که پلمپ می شوند به آدرسی که مشخص کرده اید ارسال می شود. بنابراین مهم است که اطلاعات کاملا صحیح و درستی را وارد نمایید. اگر می خواهید آدرس مربوط به شهری را انتخاب نمایید اما در میان گزینه ها وجود ندارد، یعنی فعلا سامانه آن شهر را پوشش نمی دهد. (در حال حاضر این کار فقط برای تهران انجام می شود.)

پس از انجام تمامی مراحل قبلی باید اطلاعات مربوط به شخص حقوقی را بررسی نمایید. در صورتی که اطلاعات درست و بدون مشکل است باید گزینه تایید اطلاعات شخص حقوقی را بزنید. در صورتی که مشکلی وجود دارد باید به اداره ثبتی مربوطه مراجعه نمایید.

در مرحله بعد به کاربران شماره پیگیری داده می شود. سمت فردی که اظهارنامه مالیاتی را تکمیل می کند را انتخاب نمایید و هم چنین اطلاعات یک نفر از اعضای هیات مدیره را وارد کنید.

 پس از آن باید اطلاعات دیگر افرادی که عضو هیات مدیره هستند را همراه با اطلاعات شخصی آنان وارد نمایید. از جمله اطلاعاتی که باید وارد نمایید می توان به نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، نام پدر و... اشاره کرد. سپس بر روی " گام بعدی" کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

آیا مشخصات هیئت مدیره در اظهارنامه پلمپ ضروری است؟

بله ضروری است، در این گام باید اطلاعاتی در مورد اعضای هیات مدیره را وارد نمایید. اعضا باید مشخص شوند، سمت هر کدام باید بیان شود، مدت تصدی به صورت محدود یا نامحدود باید معلوم شود و تاریخ شروع فعالیت را هم باید ذکر نمایید. هم چنین حدود حق امضاء را هم باید مشخص نمایید.

"دفتر مورد تقاضای شخص" هم مرحله ای است که باید تکمیل نمایید. در این مرحله نوع دفتری که می خواهید باید مشخص می گردد. به عنوان مثال شما ممکن است به دفتر کل، دفتر روزنامه و... احتیاج داشته باشید. هم چنین باید تعداد برگ های دفتر، تعداد جلدها و نیز اطلاعات وارد شده را ذخیره نمایید.

پس از انجام مراحل قبلی وارد صفحه ای می شوید که جهت تایید اطلاعات تهیه شده است. در این مراحله با زدن گزینه مربوطه، اطلاعات را تایید می کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

پس از این که اطلاعات قبلی را به درستی وارد نمودید باید بر روی گزینه پذیرش نهایی کلیک کنید. شما باید اصل اظهارنامه پلمپ دفاتر را مهر و امضاء کنید و به همراه سایر مدارک مورد نیاز به اداره ثبت ارسال کنید. اداره ثبت، دفاتر پلمپ شده را برای شما به آدرسی که مشخص می کنید ارسال خواهد کرد.

پس از این که کد پیگیری دریافت نمودید بر روی گزینه پلمپ دفاتر کلیک نمایید. شماره پیگیری و نیز تاریخ تحویل مدارک به پست را در سامانه وارد نمایید و بر روی گزینه پذیرش نهایی کلیک کنید.

کارشناسان حقوقی مدارک شما را بررسی می کنند. در صورتی که مدارک شما مورد تایید کارشناس باشد می توانید برای پرداخت وجوه مربوط به پلمپ دفاتر اقدام کنید. شما باید وجوه را از طریق خود سامانه پرداخت نمایید. پیگیری پلمپ دفاتر از طریق همین سامانه امکان پذیر است.

نکته: در صورتی که کاربر به دفاتر خاص نیاز داشته باشد، باید تمامی مراحل درخواست و تایید نهایی را انجام دهد و سپس دفاتر مورد نیاز خود را از ادارات پست تحویل بگیرد.

مدارک مورد نیاز پلمپ دفاتر

مدارک مورد نیاز اشخاص حقیقی برای پلمپ دفاتر

  • متقاضی باید کپی کارت ملی خود را ارائه نماید.
  • ارائه کپی پروانه کسب و مجوز فعالیت لازم است.

مدارک مورد نیاز اشخاص حقوقی برای پلمپ دفاتر

  • مدیر عامل باید کپی کارت ملی خود را ارائه دهد.
  • وجود مهر شرکت لازم است.
  • از روزنامه تاسیس شرکت باید یک کپی ارائه گردد.
  • در صورتی که شرکت تغییراتی داشته باید یک کپی از روزنامه حاوی تغییرات ارائه شود.
  • در صورتی که وکیل امور لازم را انجام می دهد وجود وکالتنامه ضروری است.

چه زمانی باید برای دریافت دفاتر اقدام کرد؟

برای دریافت دفاتر مربوط به هر سال، باید سال قبل از آن یعنی پیش از این که سال مالی جدید شروع شود، اقدام نمایید. در صورتی که صفحات دفاتر شما پیش از پایان سال ملی تمام شود باید نسبت به اخذ دفاتر دید اقدام نمایید.

چرا دفاتر رد می شوند؟

  • از دفاتر سال قبل استفاده شده است.
  • اطلاعات به صورت کذب ثبت شده اند.
  • فعالیت های مربوط به شعبات یا نمایندگی ها ثبت نشده است.
  • صفحات به شکلی غیر واقعی سفید مانده است و در واقع قصد سوء استفاده وجود دارد.
  • یک یا تعدادی از فعالیت ها ثبت نشده است.
  • برخی از مندرجات از طریق تراشیدن، پاک کردن و... تغییر کرده است.
  • دفاتر از پلمپ خارج شده و فاقد یک یا چند برگ است.

کاربرد دفاتر پلمپ چیست؟

  • برای ارائه اظهارنامه مالیاتی لازم است.
  • برای اخذ کارت بازرگانی به دفاتر پلمپ احتیاج دارید.

گواهی پلمپ دفاتر

گواهی پلمپ دفاتر چیست؟ این گواهی شامل چه مواردی می شود؟ خوب معمولا خیلی کم پیش خواهد آمد که نیاز به این گواهی داشته باشید. شرح این گواهی به این صورت است:

مرجع صادر کننده: اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاري

گواهی پلمپ دفاترشرکت /خانم /آقا .......................دفاتر خود را در تاریخ..................به شماره ............................در این اداره کل پلمپ نموده است .این گواهی حسب درخواست متقاضی جهت ارئه به ........................صادر گردیده است.

خوب پس زمانی که مرجع خاصی از شما گواهی خواست می توانید از اداره ثبت شرکتها این گواهی را تهیه کنید.

سوالات پرتکرار دفاتر قانونی شرکت

سامانه پلمپ دفاتر قانونی سال 1403 چیست؟

شما برای ثبت درخواست پلمپ دفاتر تجاری خود باید به وب سایت اداره ثبت شرکتها مراجعه کنید و درخواست خود را بر اساس نیاز و تعداد برگ مورد نظر در موعد مقرر ثبت کنید.

مهلت پلمپ دفاتر مالیاتی شرکت تا چه زمانی است؟

در نظر داشته باشید که یکی از مهم ترین مسائل مالی و مالیاتی شرکت شما همین درخواست پلمپ دفاتر به موقع است. شما قبل از پایان سال مالی یا همان سال شمسی خود باید اقدام به درخواست خود کنید.

هزینه پلمپ دفاتر مالیاتی چقدر است؟

هزینه پلمپ دفاتر به میزان برگه های دفاتر شما بستگی دارد. به طور مثال برای درخواست یک دفتر 50 برگی حدود 120 هزار تومان باید پرداختی داشته باشید.

مراحل پلمپ دفاتر قانونی شرکت چگونه است؟

شما ابتدا در سامانه پلمپ دفاتر قانونی باید به صورت آنلاین ثبت درخواست کنید و رسید پذیرش را دریافت کنید. سپس مدارک مورد نیاز را به همراه رسید درسافتی در پاکت مورد نظر به آدرس اداره ثبت شرکتهای شهر خود پست کنید. بعد از ارسال یک ماه زمان دارید که هزینه را پرداخت کنید. پس از پرداخت به آخرین آدرس شرکت شما که در سامانه اداره ثبت شرکتها ثبت شده است ارسال خواهد شد.

5/5 - (1 نفر رای داده اند)

احسان معظمی (نویسنده ارشد)

من تمام تجربیات خودم رو در زمینه خدمات امور ثبتی در این مقالات برای شما به اشتراک گذاشتم و امیدوارم تونسته باشم به افزایش علم و سواد ثبتی شما همراهان عزیز کمک کرده باشم.

ارسال نظر
درحال ارسال پاسخ به :
X
غ.ر
۰۴ آبان ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر من مدارک رو ارسال کردم و شماره مرسوله پستی رو گرفتم الان چطور باید این شماره و تاریخ پست رو توسامانه وارد کنم کدوم قسمو باید برم جایی روپیدا نکردم

مریم انصاری
۰۶ آبان ۱۴۰۲

با سلام.
نسبت به درخواست مورد نظر شماره مرسوله را وارد کنید قسمت پیگیری درخواست.

سام
۰۱ شهریور ۱۴۰۲

سلام. دفاتر رو دریافت کردم ‌ ولی سال گذشته که شرکت تازه تاسیس شده بود هیچ تراکنش مالی نداشته. دفاتر رو به همون صورت پلمپ که دریافت کردیم و سفید به اداره مالیات ارسال کنیم؟ به چه آدرسی ؟

مریم انصاری
۰۵ شهریور ۱۴۰۲

با سلام.
با توجه به آدرس شرکتتون به دارایی آدرس پستی شرکت مراجعه کنید.

غلامی
۲۲ بهمن ۱۴۰۱

دفاتر خاص چیست؟

سحر
۲۳ آبان ۱۴۰۱

سلام و خسته نباشید
در قسمت وارد کردن اطلاعات اعضای هییت مدیره متاسفانه فقط تنها اطلاعات تلفن همراه مدیر عامل و رییس هییت مدیره رو دارم برای این قسمت نیاز هست همه اعضا نام برده بشن ؟ یا اطلاعات رییس هییت مدیره و مدیرعامل وارد بشه کفایت میکنه

sabtino
۰۷ آذر ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر
اطلاعات تماس همه اعضا نیز نیست

مصطفی
۲۲ آبان ۱۴۰۱

با سلام
موسسه غیر تجاری من مهرماه ۱۴۰۱ ثبت شده ،دفاتر پلمپ ۱۴۰۱رو باید درخواست بدم یا ۱۴۰۱، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

sabtino
۲۲ آبان ۱۴۰۱

سلام و درود
هم پلمپ دفاتر 1401 و 1402 رو باید درخواست بدین

جعفری
۲۳ مرداد ۱۴۰۱

,سلام،وقتتون بخیر،نسخه کاغذی آخرین تغییرات شرکت از اداره روزنامه رسمی برای ما ارسال نشد،باید چیکار کنیم!؟میشه نسخه pdfکه فقط مربوط به آگهی خودمون هست ،رو برای پلمپ دفاتر به همراه برگه درخواست ارسال کرد،یا حتما کپی نسخه اصلی کاغذی روزنامه رسمی رو باید ارسال کرد!؟

مریم انصاری
۰۱ بهمن ۱۴۰۱

با سلام.
تشریف ببرید روزنامه رسمی فیزیک روزنامه رو دریافت کنید برای پست کردن دفاتر.

زهرا
۱۴ تیر ۱۴۰۱

سلام من تابحال درجریان پلمپ و دفتر نبودم دفترپیشخوانم و تبدیل به شرکت شدم سال 5/5/99 لطفا راهنمایی میکنید چیکار باید بکنم شایدم همون سال ائل اقدام دفتر کرده باشم اداره پست اورده برگشت خورده باشه یادم نیس چیکار میشه کرد از این به بعد چی

مریم انصاری
۰۱ بهمن ۱۴۰۱

با سلام.
برای پلمپ دفاتر فقط به تاریخ روز میتوانید درخواست بدید.

زهرا
۱۳ تیر ۱۴۰۱

سلام من از سال 99 یعنی 5/5/99 تبدیل به شرکت شدم پیشخوان هستم اظهارنامه حقوقی 99و1400 پر کردم ولی تازگی متوجه دفتر شدم من برای 99 هم دفتری ندارم یعنی یادم نیس درخواست دادم پست اورده برگشت خورده یا نه لطفا بگید چیکار باید بکنم الان

sabtino
۱۳ تیر ۱۴۰۱

سلام و درود
دفاتر و دفتر روزنامه به این معنی هست که شما به صورت روزانه رویدادهای مالی رو ثبت کنید، پس اگر در سال قبل آن و یا همزامان با ثبت شرکت در سال 99 دفاتر سال 99 رو نگیرید یعنی به صورت روزانه این رویداد های مالی رو ثبت نکردید. این مورد از نظر سازمان امور مالیاتی غیر قابل قبول هست. برای مشاوره مالیاتی رفع این مشکل با موسسه ما تماس بگیرید راهنماییتون کنیم.

رها
۱۶ اسفند ۱۴۰۰

سلام وقتتون بخیر . چطور میتونم هزینه پلمپ دفاتر رو ارسال کنم . تو سایت نمیاره

مریم انصاری
۰۲ بهمن ۱۴۰۱

با سلام
فقط از داخل سامانه و سایت میتونید پرداخت کنید.

مریم نوبهاری
۱۵ اسفند ۱۴۰۰

سلام من همه مراحل انجام دادم همه تایید شد پرداخت کردم یکیش هنوز زده به کارشناس تحویل داده شده چیکار باید بکنم؟

sabtino
۱۵ اسفند ۱۴۰۰

سلام کل مراحل رو درست انجام دادین؟ پیش نویس رو دانلود کردین با مدارک پست کنید؟

سهیلا حریری پور
۱۰ اسفند ۱۴۰۰

سلام وقت بخیر
یه سوالی داشتم
اینکه با انتخاب گزینه مسؤلیت محدود.. تاریخ پایان سمت اعضا را از کجا باید پیدا کنیم..

sabtino
۱۱ اسفند ۱۴۰۰

سلام وقت بخیر در شرکت های مسئولیت محدود تاریخ پایان وجود نداره به صورت نامحدود هستند، باید این گزینه رو صفر بزنید

مريم حبيبي
۲۸ بهمن ۱۴۰۰

سلام
براي شركت ساختماني ( معماري) هم بايد دفاتر پلمپ گرفت؟ چون شركت بازرگاني كه نيست برامون پيامك اومده ميشه راهنمايي كنيد لطفا ممنون

sabtino
۲۹ بهمن ۱۴۰۰

سلام وقت بخیر
هر نوع شرکتی با هر موضوعی و هر فعالیتی باید برای گرفتن دفاتر پلمپ قانونی هر سال اقدام کنه.

سعید
۱۵ بهمن ۱۴۰۰

با سلام و احترام
در قسمت اعضا هیات مدیره شرکت باید شماره موبایل رو وارد کرد که به نام شخص هم باشه، ولی شخصی از اعضا هیات مدیره ساکن ایران نیست و هیچ شماره ای به نام ایشون نیست، در اینصورت باید چطور عمل کرد؟

sabtino
۱۶ بهمن ۱۴۰۰

متاسفانه هیچ راهی نیست هر شخصی که عضو هیئت مدیره شرکت اعلام بشه باید شماره تماس به نام و کد ثنا داشته باشن.

اتنا احمدی
۱۴ بهمن ۱۴۰۰

سلام وقت بخیر ما شرکت خصوصی هستیم و به اشتباه تیک دفتر خاص رو زدیم و هزینه هم پرداخت شده و مدارک هم ارسال شده باید چیکارکنیم الان؟ مشکلی پیش میاد؟

sabtino
۱۴ بهمن ۱۴۰۰

امکان اصلاح درخواست قبلی وجود نداره باید مجدد درخواست جدید بزنید

آوش همراه ایرانیان
۱۱ بهمن ۱۴۰۰

با سلام ببخشید ما وضعیت دفاتر توی سایت پرداخت وجه بود پرداخت رو انجام دادیم وی باز گزینه ارسال شه به اداره پست فعال شده ؟ دفاتر خاص تیک زدیم آیا اشتباهه ؟

sabtino
۱۳ بهمن ۱۴۰۰

مدارک رو به اداره ارسال کردید؟

اعتمادی
۱۰ بهمن ۱۴۰۰

سلام
من درخواست دفتر روزنامه و کل را ثبت کردم اما تیک دفاتر خاص را هم به اشتباه زدم.
الان مدارک را پست کردم.
چجوری میتونم عدم تمایل به دریافت دفاتر خاص را بردارم از درخواستم؟

sabtino
۱۳ بهمن ۱۴۰۰

متاسفانه امکان تغییر نیست تنها راهی که هست اینه که دوباره یه درخواست دیگه ثبت کنید

ر.lمحمودی
۰۱ دی ۱۴۰۰

برای پس از تایید کارشناس برای پلمپ دفاتر قانونی، جهت دریافت گواهی پلمپ دفاتر قانونی چطور باید اقدام کنیم؟

اباصالح پیرنیا
۰۹ آبان ۱۴۰۰

سلام من پلمپ دفتار انجام دادم بعد در وضعیت ذکر شده که پایان عملیات پلمپ ممنون میشم راهنمایی کنید که به چه معنا است

sabtino
۰۹ آبان ۱۴۰۰

سلام و درود
ببینید ما باید ببینیم پروفایل شمارو ولی روند به این صورت هست که شما ابتدا در سامانه ثبت نام می کنید بعد نامه پذیرش رو دانبود می کنید با مدارک شرکت و مدیرعامل به اداره پست می کنید پس از اون اکانت آماده پرداخت واریزی هست که بعد از انجام واریزی منتظر می مونید تا دفاتر به آدرس شما پست بشه.

اکبری
۰۷ مهر ۱۴۰۰

سلام من به یک شرکت ثبت درخواست کارت عضویت اتاق دادم امروز برام پیامک ارسال اضهارنامه پلمپ موسسات غیر تجاری حقیقی اومده میتونم لغوش کنم چیکار کنم من نمیدونستم اینم لازمه الان شما نوشتید پروانه کسب میخواد من جوازفعالیت و پروانه کسب ندارم

sabtino
۰۷ مهر ۱۴۰۰

سلام و درود
در حال حاضر در صورتی که جواز فعالیت نداشته باشید نیاز هست که برای درخواست کارت حتما دفاتر پلمپ حقیقی بگیرید، البته گرفتن دفاتر معنیش این نیست که حتما باید مالیات پرداخت کنید، بستگی داره که شما چه میزان فعالیتی رو در این دفاتر ثبت و به اداره مالیات اعلم می کنید، شما اگر درآمدی اعلام نکنید و درآمدی نداشته باشید در قبال نداشتن درآمد مالیاتی هم پرداخت نمی کنید.

مهناز یوسفی پور
۰۱ شهریور ۱۴۰۰

سلام، برای شرکت که در تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۱۴ تاسیس شده است دفتر پلمپ شد و تاریخ در سایت همین تاریخ تاسیس زده شد، و سایت پایان سال مالی را ۱۴۰۱/۰۵/۱۴ زده است، ولی در اساسنامه پایان سال مالی اسفند هر سال نوشته شده است، دفاتر هم بدست ما رسیده است، آیا باید دوباره پلمپ و دفتر جدید گرفته شود؟ چون تا جایی که پرس وجو کردم باید تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ میزدم

آرزو
۲۵ خرداد ۱۴۰۰

سلام. من هنوز برای دفاتر سال 1400 اقدامی نکردم میشه راهنمایی کنین باید چکارکنم ؟ الان رفتم توی سایت که اقدام کنم نوشته بود اعتبار دفتر از امروز یعنی 99/3/25 هست تا آخر اسفند 1400….. پس تکلیف این 3ماه اول بهار چی میشه ؟

sabtino
۲۶ خرداد ۱۴۰۰

سلام و درود
مشکلی نیست شما دفاتر رو بگیرید و مشکلی برای پر کردن سه ماه اول سال ندارید ، برای دفاتر پلمپ اقدام کنید

مهسا هاشمی پور
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

عرض سلام و احترام
اگر از مهلت پرداخت پلمپ دفاتر گذشته باشه و به علت عدم اقدام به موقع رد شده باشه باید چیکار کنیم؟

sabtino
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

سلام و درود
در صورتی که منظور شما پلمپ دفاتر سال 1400 هستش و پرداخت به موقع نزدین باید مجدد از اول درخواست رو ارسال کنید و از ابتدا کلیه مراحل رو انجام بدین.

مشاهده نظرات بیشتر
Call Now Button